15 Sundhedsfordele ved kolde bade; og varme/kulde træning

Oplever du at blive syg igen og igen – BLIV ALDRIG SYG; vejrtrækning, mental fokus, kuldeudsættelse = øger hoved og krop forbindelsen. Du bliver alkymist i din egen biologi og kemi. Øger adrenanlin niveauet på få sekunder. Stol på din krop. Du trækker mere o2 ind end nødvendigt og giv slip – gør det 5 gange – så på 5 lad det sprede sig til hovedet, nakke osv og giv slip.


Praktisk:

A: Åndedræt: Dyb, langsom (x30) Alkaline Oxygen. Se og mærker mere, mærker at det sitre, snurrer, prikker i fingrene.

B: Kolde bade, eller kulde træning – ikke panik åndedrag.


 1. stimulerer vægttab. De fleste mennesker ved det ikke, men der er to typer af fedt i kroppen: hvidt og brunt. Forbrændingen øges 15 gange; ca. 4,1 kg. pr. år.
 2. Øger testeron prodution
 3. Booster fertilitet
 4. Forbedre cirkulation
 5. Styrker immunitet
 6. Nøglen til ikke at få uønskede infektioner. Dræner dit lymphatiske system og det er en vigtig del af kroppen, der påvirkes af kolde bade er lympfe systemet.
 7. Øger muskel healing og opheling. Har ikke brug for høj teck træning faciliteter – ikke lige så effektivt som isbad; men øger/forbedrer cirkulationen og styrker immunsystemet. Prøv at skifte mellem meget varm og meget kold. Musklerne vil takke dig.
 8. Letter depressive tanker og følelser. Kolde bade stimulerer det sin er kendt som kroppens blå spot. = antidepressiv
 9. Det får dig til at sove. DU skal ikke forestille dig det er behageligt i starten; men det får dig til at sove, som en baby. Gør det lige inden sengetid og sov godt. Gør det om morgen for at få kicket.
 10. Energibesparende vejrtrækning. Går du i koldt bad og det første du gør at tage et koldt bad. Det skaber ro i vejrtrækningen resten af dagen. Og det kan være erstatning for morgen kaffen.
 • Skaber stærk og stabil viljestyrke. Bare gør det.
 • Øger emotionel modstandskraft. Du bliver roligere, gladere, sundere og stærkere. Kolde bade kan vække arrighed og kamp følelse de første gange; følelse og tanke er ikke fornuftige her. Efter 1 måned vil du fokusere og ikke rigtig tænke.
 • Nedsætter stress – Glutakione er et hormon, der modarbejder kortisol, som også er et hormon.
 • Øg din årvågenhed og kampberedskab. Første gang – vil du måske opleve panik, men vær ikke bange. Start dagen med denne dybe vejrtrækning hver morgen og kom fuldt ud i kontakt med dig selv og din indre styrke.
 • Forbedrer din hud og dit hår. Hvis du ikke vil føle bedre kan du måske motiveres ved at se bedre ud?Så er du modig nok til at starte med dine kolde bade?

Fortæl mig gerne om du turde gøre det – bare under bruseren derhjemme.


PS: det er bevidst, at dem som arbejder ude i kulde har mere brunt fedt.

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!