Ledelses udvikling

mBIT og ledelsesudvikling
Som leder, er det i stor grad evnen at vægte risici
og muligheder i beslutningsprocessen, og
hvordan du relaterer disse til menneskerne
i din virksomhed, som afgør, hvor god du er
til dit virke.'
Det autonome nervesystem påvirker alle tre
intelligenser i hoved, hjerte og mave, og
undersøgelser viser, at stress nedregulerer
evnen til både at løse problemer og tage
beslutninger.'

mBIT og ledelsesudvikling

mBITs værktøjer og teknikker anvendes i mange forskellige områder, og et af dem er ledelsesudvikling. Ved bedre at forstå, hvordan beslutninger dannes, og hvordan du på bedst mulige måde tilgår din intelligens, kan du tage bedre beslutninger og være en mere helhedsorienteret leder for menneskerne i dine omgivelser.
 
Gode ledere er gode beslutningstagere
Som leder, er det i stor grad evnen at vægte risici og muligheder i beslutningsprocessen, og hvordan du relaterer disse til menneskerne i din virksomhed, som afgør, hvor god du er til dit virke. Neurovidenskaben har indenfor de sidste 15 år vist, at beslutninger ikke kun tages i hovedet.
Der er nemlig også intelligenser i både hjertet og mave-tarmsystemet, de er også på spil under enhver beslutning, der bliver taget. De bedste beslutning tages, når du ved, hvordan du tilgår alle tre intelligenser, og på den rigtige måde. 

Dette er, hvad vi går i dybden med under vores to-dage lange kursus 'Den Gode Beslutning'. 

Den Gode Beslutning

et kursus med udgangspunkt i den nyeste neurovidenskab
 
Oplever du, eller dine medarbejdere at:

 • Det kan være svært at hurtigt tilpasse sig komplekse situationer

 • Et presset miljø kan give stress eller udbrændthed

 • En kompleks hverdag kan give usikkerhed eller utryghed ved beslutninger

 

'Den Gode Beslutning' er baseret i mBIT Coaching (kort for multiple Brain Integration Techniques), og fokus på kurset ligger i at lære, hvordan du bruger alle tre intelligenser, i hoved, hjerte og mave, for at øge din intuitive evne og generere bedre beslutninger i det daglige liv. Du lærer en række praktiske og nemme metoder for at bruge dine intelligenser optimalt samt, hvordan du bruger dem i et komplekst og omskifteligt miljø. 
 
Som leder i dag, arbejder du oftest i et komplekst og meget omskifteligt miljø, hvor mange problemstillinger ikke kan løses med udelukkende hoved-baserede beslutninger. Her er det en stor hjælp at lære effektive redskaber til, hvordan du integrerer alle dine intelligenser i dine beslutninger, og derved kan få mere både ro og styrke i processen. 
 
Det autonome nervesystem påvirker alle tre intelligenser i hoved, hjerte og mave, og undersøgelser viser, at stress nedregulerer evnen til både at løse problemer og tage beslutninger. Et centralt tema i dette kursus er derfor også at give dig en grundlæggende indsigt i, hvordan dit autonome nervesystem fungerer, så det kan understøtte dig i dit daglige arbejde. 


Mere præcist lærer du:

 • Hvordan neurovidenskaben har vist, at vi har tre hjerner, og hvordan dette faktisk validerer en række indsigter fra gamle visdomstraditioner. 

 • Hvordan du udnytter din medfødte intelligens igennem mBrainings processer.

 • Hvilke primære funktioner, der styres af hvilken intelligens, og hvordan hver af de 9 primære funktioner kan bruges i 
  • beslutningsprocessen

  • De 5 typer af neurale integrationsbegrænsninger, der giver en dyb indsigt i, hvordan de tre intelligenser kan være i intern konflikt med hinanden, og hvordan du kan arbejde igennem dem, når beslutninger tages. 

  • Hvordan du hurtigt kan afbalancere dit autonome nervesystem, ved hjælpe af balanceret vejrtrækning. Denne vejrtrækning lindrer stress på få minutter, og hjælper dig i at komme i kontakt med dine intuitive evner. 

  • Det, der kaldes 'mBIT Foundational Sequence'. Det er den rækkefølge, som undersøgelser har vist, at vi tilgår vores intelligens på, og hvordan du kan bruge det positivt i beslutningsprocessen. 

  • Det 'højeste udtryk', som hver intelligens har, og som kan bruges for at tage bedre beslutninger. 

  Hvem egner kurset sig for?
  Enhver, der tager beslutninger til dagligt. Det kan f eks være mellem- og topledere, coaches, mentorer eller selvstændigt erhvervsdrivende. 
   
  Skal vi komme til dig?
  Hvis I er flere i samme virksomhed, der gerne vil tage dette kursus, kan vi arrangere at dette afholdes in-house hos jer. 

  Send venligst besked via kontakt for at høre mere om priser og detaljer.

  Pris 
  Mail eller ring for at få uforpligtende tilbud eller et møde for at høre mere.