Begynd din transformation i dag

 • Har du svært ved at gennemskue, hvordan du kan skabe et liv, som nærer dig dybt?
 • Ender du i en variation af de samme mønstre igen og igen?
 • Med en masse viden og en lang række værktøjer, som du ikke kan finde ud af at forvalte i praksis?

Jeg ved, hvordan du har det,
for jeg har været der selv.
Det er en kæmpe smerte ikke at være i stand til at leve det, vi ved med hovedet. Og der er en verden til forskel på at vide noget og reelt gå vejen med sin viden, så den lander, som visdom og power i cellerne og mest af alt i målbare resultater.

Hvis du er klar til at justere kursen og realisere dine mange længsler, så vil det være mig en stor glæde at hjælpe dig i den rigtige retning med mit ”Elsk-dit-liv-kursus”:

Sted og dato:

Forår og sommer 2020 vil der være mulighed for tilmelding og vi griber det an online, som webinar og med pdf via mail - så er du frisk på at give dig selv en gave - så er det bare at tilmelde.

- samt få en rabat på 2.500,-

Afholdes med et minimum antal på 8 personer.

Send mig gerne en mail med ønsker for efteråret og foråret 2021, da vi forhåbentligt gerne må mødes fysisk igen til den tid.

Ved nok tilmeldinger kan det snildt afholdes i hele landet.

Det du bl.a. får er:

 • arbejdet med dit mindset
 • når dine kerneværdier og lærer at tage udgangspunkt i dine styrker
 • redskaberne til at se muligheder og tænke nyt
 • en let opgave fra gang til gang at arbejde med
 • viden om at slutte fred med dine skyggesider
 • finde guldet både i det mørke og det lyse
 • viden om hjertet mm.
 • din barndom, din livshistorie, dit livs formål.
 • mulighed for at stille spørgsmål løbende under forløbet.

Læs gerne mere nedenfor.

Formålet med forløbet er:

 • at du bliver klogere og klogere på dig selv og dit liv
 • at du føler dig mere og mere autentisk
 • mere modig
 • mere frigjort
 • og meget mere..

Normal pris 
7.495,- pr. person.

Alt du bør vide om manifestation og skabelse

Hvis du gør, hvad jeg siger, så vil du hurtigt blive målløs over den positive drejning, dit liv kommer til at tage.

Start allerede i dag. Skriv din info i boksen og skænk dig selv et glas vand, en kop te eller kaffe, så deler jeg nogle af mine bedste indsigter med dig.

Tilmeld dig


Elsk Dit Liv! -programmet

Et halvt år af selvopdagelse

Baseret på den nye, spændende viden og ved at tage udgangspunkt i mBIT, NLP og positiv psykologi, mm., er dette en rejse, der tager dig igennem en række øvelser og metoder i, hvordan du virkelig elsker dit liv, elsker dig selv og hvordan du kan bringe mere kærlighed ind i dit liv.

Programmet er tilrettelagt, som en slags kursus/uddannelsesforløb, der afholdes i henholdsvis Aalborg og Århus. Igennem en række lektioner, som er faciliteret af en mBIT Coach, lærer du i en støttende, lille gruppe, hvad det vil sige at bringe den menneskelige ånd i live samt, hvordan du kan bruge din egen indre visdom i dit daglige liv. 
 
Som neurovidenskaben har bevist, har du centre for intelligens, eller 'hjerner', i dit hjerte og mave-tarmsystem. Hver af dine tre hjerner (hoved, hjerte, mave), har deres egen ekspertise, primære funktion og endnu vigtigere, deres eget “højeste udtryk”. Elsk Dit Liv! bruger disse dybe indsigter for at bringe dit liv, din ubevidste intelligens og din sjæl i live! Baseret på adfærdsmodellering af mennesker, der virkelig elsker deres liv, kan du nu bruge disse indsigter til at elske dit liv endnu mere. 
 
Fra et mBIT-perspektiv er hver Elsk Dit Liv! -øvelse udviklet for at:

 • Gøre dig nysgerrig (hjerte)
 • Være tankevækkende (hoved)
 • Udfordre dig (mave)

Med andre ord, er denne opdagelsesrejse udviklet til at få alle dine intelligenser i spil, for at komme sammen om at forbedre og udvikle dit liv, på netop den måde du ønsker. 
 
Når halvåret er omme, vil du ikke have en endegyldig liste over hvilke komponenter, der skal til for at elske dit liv. Tænk i stedet på det, som en linse eller et sæt filtre. Ved hjælp af disse kan du målrette og guide din egen intuition og intelligens til at elske dit liv endnu højere.  
 
Når du melder dig til denne opdagelsesrejse får du:

 • En bekræftelses mail

 • Ca. halvår med 2 x månedlige halvanden times undervisning, hvor du bliver guidet igennem at udforske centrale temaer og hvordan de er relaterer til dig og dit eget liv. Hele omdrejningspunktet er viden, læring eller udforskninger, som alle handler om at elske dig selv og elske dit liv mere vidunderligt, så du får endnu mere ud af dig og dit liv. 

 • Materialerne samles i en fælles drop box efter hver lektion, så de er nemt tilgængelige.

 • Spørgerunde: du får mulighed for at stille spørgsmål, som dukker op i løbet af perioden.

 • Social indlæring kommer via den mindre gruppe, som vi mødes i
 • de 2 x månedlig. Du kan diskutere og drøfte dine oplevelser, opdagelser og læringer fra materialet, der gennemgås i de månedlige lektioner. Der er en facilitator på, og du vil muligvis få regneark, mindmaps og andet materiale for at understøtte din egen opdagelsesproces. Der vælges det, som giver mening i processen.

 • Et halvt år, hvor der er fokus på dyb læring, selverkendelse og forandringer, så du kan elske dig selv og dit liv endnu mere.

mBIT som en del af ”elsk dit liv kursus”
mBITs værktøjer og teknikker anvendes indenfor mange forskellige områder, og et af dem er personlig udvikling. Ved bedre at forstå, hvordan beslutninger dannes, og hvordan du på bedste måde tilgår din intelligens, du kan bedre forstå dig selv, dine egne processer, og hvordan du kan forbedre dem på at berige dit liv. 
 
En af de centrale begreber som undersøgelser i mBIT (multiple Brain Integration Techniques) har bevist, er at ‘Hjertet Leder’. Det betyder, at hvis du ønsker visdom og optimale forandringsprocesser i dit liv, så er du nødt til at lede via hjernen i hjertet, og dets kompetencer og intelligens. Og en af de vigtigste kompetencer og funktioner i det menneskelige hjerte er naturligvis evnen til at ELSKE (i dets forskellige former og udtryk). 
 
Hvis du kombinerer dette med konceptet 'Livsdesign', får du en spændende cocktail. Livsdesign er en proces, som er baseret på idéen om, at du skaber et succesfuldt liv med vilje og ikke, som mange tror på grund af held - eller mangel på samme. Der er brugt teknikker, indsigter og metoder fra NLP, positiv psykologi, kognitiv psykologi, agil projektledelse, systemdesign og mBIT,  
 
Hvis du ønsker at tage større kontrol over dit liv og skabe dig et liv med større mening, lykke og succes, og hvis du ved, at det er hjertet, der leder den proces, så følger det deraf, at du bedst skaber sig et fuldendt liv ved at lade kærligheden være den førende kraft i sit liv - ved at ganske enkelt elske dit liv!
 
Det er måder at bringe mere kærlighed ind i dit liv og derved lede dit liv til det sted, du ønsker. 
 
Elsk Dit Liv er bl.a. en serie dybe og generative udforskninger, som handler om menneskets ontologi - hvordan du er værende, følende og udførende - i denne verden. Og igennem neuroplasticitet, at udvikle nye neurale mønstre, færdigheder og kompetencer, som kan skabe en spiral for lykke og succes i dit liv.