UNGKONCEPT

For dig der vil udfordres ekstra

UNGKONCEPT handler om, at hjælpe unge
talenter som dig med at blive endnu bedre

Vi lever I et selvtillidssamfund. Hvor der er fokus på at måle resultater. Presset på de unge er stort, og selv de mindste marginaler betyder forskellen på at vinde eller at tabe. Derfor er der sat fokus på at udvikle teknikker til bevidst at træne den indre styrke og holde fokus på målet.


LÆR

På holdet får du bl.a. mulighed for at møde, træne, øve, dele erfaringer og oplevelser med nogle i samme situation under trygge, fortrolige rammer.

Du oplever følelser og reaktioner, som ligner dem, vi kender fra eksamenslokalet, jobsamtalen og lignende præstationsorienterede situationer. Det giver dig mulighed for at arbejde med dig selv på den anden side af “comfort zonen”, og dermed styrker du kontakten til dig selv under det præstationsorienterede arbejde.

På holdet får du en praktisk og teoretisk indføring i, hvordan du arbejder med mentaltræning og kroppen. Du lærer teknikker, som fremadrettet styrker din dagligdag og gør dig i stand til at højne dit fokus, nå dine mål og mod til at arbejde konstruktivt med dine forhindringer.

Du får kendskab til dine karakterstyrker, værdier, vaner, intelligenser og læringsstile.
Det giver dig styrken og læringen til at møde de udfordringer, der møder os alle løbende i livets skole.

LÆRING

Undervisningen foregår, som en blanding af teoretisk viden og praktiske øvelser, hvor du afprøver de forskellige teknikker – og helt præcist selv erfarer, hvordan de forskellige redskaber påvirker dig og din præstation. Det er en meget effektiv undervisningsform, fordi du lærer gennem erfaring.

Ud over de konkrete teknikker vil kurset også gå i dybden med viden bag forskellige former for “mentaltræning”, så du ikke bare ender med nogle teknikker, der virker – men også med en viden om, hvorfor og hvordan disse teknikker virker. 

Kurset er oplagt for alle, der interesserer sig for sig selv, egen udvikling, eget liv, performance og sundhed.
-eller som trænger til et boost inden eksamen!

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere uddybning, bedes du skrive til mig på kontakt, på sms eller giv mig et kald på telefonen.
- og vi finder sammen lige den vej, som passer for dig.