HeartMath

Det er let at føle sig overvældet, nervøs og presset. Inner Balance -sensoren til Android og iPhone træner dig sammen med innerbalance kurset til at skifte og erstatte følelsesmæssig stress med følelsesmæssig balance og sammenhæng.
HM

Heartmath.com

Inner Balance teknologien analyserer og viser vores hjerterytme, målt ved hjertefrekvensvariation (HRV), som angiver, hvordan følelsesmæssige tilstande påvirker vores nervesystem og modsat. HRV tilbyder et unikt vindue i kvaliteten af kommunikationen mellem hjerte og hjerne, som direkte påvirker, hvordan vi føler og agerer.

Den indre Balance-teknologi træner os sammen med undervisningen til selv at generere en yderst effektiv fysiologisk tilstand kaldet HRV-kohærens, som hjælper os med at øge følelsesmæssig ro og klarere tankegang. Anbefalet af sundhedspersonale verden over har HRV-kohærensuddannelse været forbundet med mange sundhedsmæssige og præstationsmæssige fordele. Et par minutters daglig kohærens træning har vist sig at reducere og forhindre de negative virkninger af stress, såsom bl.a. overvældelse, træthed og udmattelse, søvnforstyrrelse, angst og udbrændthed.

Heartmath.co.uk

HeartMath hjælper dig med at omdanne din stress til modstandsdygtighed, opnå højere præsentationsniveauer og leve dit liv gladere med mere hjerte, sundhed og lykke.

HeartMath er et system af enkle og kraftfulde selvreguleringsteknikker, som er lette at lære og designet til at blive brugt ”i øjeblikket”, uanset situationen hvilket betyder, at du kan bringe dit bedste selv ind i dit professionelle, sociale og personlige liv.

Og hvad gør HeartMath unik, er at du kan øve teknikkerne ved hjælp af vores HeartMath Rate Variability (HRV) kohærens biofeedback app og Inner Balance sensor. Kohærens Biofeedback giver dig real-time indsigt i din følelsesmæssige, mentale og fysiske tilstand. Dette øger din selvbevidsthed og hjælper dig med at udvikle evnen til selvregulerende følelser, tanker og adfærd. På rejsen til at kunne mærke din krop, dine følelser og tanker igen.

HeartMath is a registered trademark of Quantum Intech, Inc. For all HeartMath trademarks go to www.heartmath.com/trademarks.

Screenshot_2-ce76b42e

PRIS:

Inner Balance Sensor 1.475,00 DKK

 

INNER BALANCE BLUETOOTH SENSOR FRA HEARTMATH – NU TIL BÅDE IOS OG ANDROID.

Inner Balance Sensoren er et træningssystem fra HeartMath. Det er yderst effektivt og veldokumenteret i forbindelse med angst, stress, depression – og andre belastningssymptomer, hvor dit nervesystem er i ubalance.

Screenshot_1-9d38434c