Personlig
Boost dig selv

Begynd din transformation i dag

Har du svært ved at gennemskue, hvordan du kan skabe et liv, som nærer dig dybt? Ender du i en variation af de samme mønstre igen og igen? Med en masse viden og en lang række værktøjer, som du ikke kan finde ud af at forvalte i praksis?

Jeg ved, hvordan du har det, for jeg har været der selv. Det er en kæmpe smerte ikke at være i stand til at leve det, vi ved med hovedet.

Og der er en verden til forskel på at vide noget og reelt gå vejen med sin viden, så den lander, som visdom og power i cellerne og mest af alt i målbare resultater.

Hvis du er klar til at justere kursen og realisere dine mange længsler, så vil det være mig en stor glæde at hjælpe dig i den rigtige retning med mit ”Elsk-dit-liv-kursus”:

Læs mere om kurset

DARE2develop

“Jeg har lært at blive bevidst om mig selv, mine følelser og tanker, tage ansvar for sig selv. En kæmpe indsigt i en selv, har lært mere om mig selv på 10 uger end jeg nogensinde ville have kommet til selv, spild af tid ikke at give sig selv den gave i Sin egen selvudvikling ? tak Christin❤️”


Brug for en investering?
Jeg viser dig vejen med bl.a. spørgsmål

  • Ingen kender dig og dit liv så godt, som du selv gør.
  • Du er eksperten.
  • Derfor har du også selv svarene på, hvordan du kan overvinde dine forhindringer og opfylde dine egne ønsker.
  • Når jeg stiller spørgsmål, gør jeg det, for at give dig adgang til de områder, du ikke selv kan se – forhindringerne og al din styrke.
  • Som professionel og som menneske er det vigtigt for mig, at du ikke føler dig alene.
  • Jeg går med dig hele vejen.
  • Med nænsomhed, når det er påkrævet, og med en fast hånd i ryggen, når det skal til.
  • Forandring bliver til gennem et samarbejde mellem dine tanker, fysik og følelser.

Læs mere

DARE2develop

“Livsændring/Eksistentiel ændring Jeg har aldrig været til mentor eller coach før, så havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg med sikkerhed sige, at en mentor er alle pengene værd – i hvert fald hvis du vælger Christin. Christin har en fantastisk evne til at lytte og at skabe et rum, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig. For mig var den helt store værdi, at Christin formåede at nedbryde tankekaosset og samle det sammen og sat ind i nogle kasser med overskrifter på. Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med. Alle de største anbefalinger herfra.”

25 år


UNGKONCEPT

For dig der vil udfordres ekstra!!

  • eller som ønsker at finde ud af hvem du er- og hvad DU vil med dit liv!
  • Eller dig som bare ønsker at styrke dig selv.

Det kan også være en klassiker: ”Eksamensklar?”
- både indvendig og udvendig?

UNGKONCEPT handler om, at hjælpe unge talenter som dig med at blive endnu bedre.

Vi lever I et selvtillidssamfund. Hvor der er fokus på at måle resultater. Presset på de unge er stort, og selv de mindste marginaler betyder forskellen på at vinde eller at tabe.

Derfor er der sat fokus på at udvikle teknikker til bevidst at træne den indre styrke og holde fokus på målet.

Læs mere

DARE2develop

“Jeg er blevet stærkere på alle plan med den nye indsigt. Jeg vil anbefalde alle unge mennesker at blive styrket her - og de ældre, som ikke gjorde det da de var unge!”

13 år