En til en

Det hele menneske er mit fokus

Du får mere

  • Retning i livet.
  • Selvtillid og selvrespekt.
  • Styrket selvværd.
  • Sex og kærlighed.
  • Beslutningskraft.
  • Solidt fundament i stabilt selvværd

INDSIGT - Til forståelse
HANDLING - I rigtig rækkefølge
RESULTATER - der skaber din fremtid

Pris:

KØBENHAVN og Sjælland

1 session kr. 3.500,00
Klippekort med 6 gange med mentor tilgængelighed: kr. 22.000
Klippekort med 10 gange med mentor tilgængelighed: kr. 39.000

JYLLAND, FYN og øerne

1 session kr. 850,00
Klippekort med 6 gange: kr. 4.850,00
Klippekort med 10 gange: kr. 7.995,00

OBS:

Med i klippekort prisen medfølger, at jeg er til din rådighed 24/7, forstået således, at du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på sms, telefon eller mail, og jeg vender retur hurtigst muligt. Målet er indenfor 24 timer, dog velvidende, at jeg selv bare er et menneske samt, at jeg arbejder med antistress. Så der kan til tider gå længere.

Kvinde i 50´erne, lederstilling i privat virksomhed: "Karrierecoaching Det har været en stor og meget brugbar fornøjelse at blive coachet af Christin. Jeg var karrieremæssigt begyndt at løbe panden mod en mur og tvivle på mit eget værd, og havde efterhånden svært ved at se en vej frem i job og karriere. Selv om Christin ikke selv er i en stor, privat virksomhed, formåede hun alligevel lynhurtigt at se de mekanismer, der var i gang, både i mig selv og i mine omgivelser. Med sin klippefaste positive og helhedsorienterede tilgang gav Christin guidance, støtte og redskaber til at navigere videre i den rigtige retning for mig, alt leveret med sund, jordbunden fornuft, humor og skarpt øje for den menneskelige natur. Jeg kan på det varmeste anbefale Christin, og vil ikke tøve med at opsøge hende igen, hvis behovet skulle melde sig ….og næste gang vil ikke vente helt så længe med at tage kontakt."

Udtalelse

“Livsændring/Eksistentiel ændring Jeg har aldrig været til mentor eller coach før, så havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg med sikkerhed sige, at en mentor er alle pengene værd – i hvert fald hvis du vælger Christin. Christin har en fantastisk evne til at lytte og at skabe et rum, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig. For mig var den helt store værdi, at Christin formåede at nedbryde tankekaosset og samle det sammen og sat ind i nogle kasser med overskrifter på. Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med. Alle de største anbefalinger herfra.”

Jonas, 25 år

Er du stresset?

Find ud af det, tag en strestest. Det tager kun 2 min.