Referencer
Her kan du læse nogle af mine kundeudtalelser

Morten Sørensen, tandlæge

STRESS Det kan siges ganske enkelt

Mit liv har ændret sig. I mange år savnede jeg livsforandring, men havde bunker af undskyldninger. Det, jeg troede, var det ’rigtige’ viste sig at være en selvskabt virkelighed, som på ingen måde var god for mig og dermed mine omgivelser.

Arbejde og penge er ikke alt. Det troede jeg, før jeg satte mig sammen med Cristin. Men gennem samtaler og sparring fandt jeg ud af, at min jagt på succes ikke var den rigtige vej for mig. Faktisk skulle jeg en helt anden vej. Gennem fundne og synliggjorte værdier og leveregler har jeg i dag et helt andet liv. Det er rigere end før. Sammen med Cristin lærer jeg at se på tingene mere positivt, og det er altafgørende for mig.

Cristin sagde flere gange, at det var mig selv, der havde gjort det muligt. Men en ting er sikkert. Uden forståelse, empati og professionalisme fra Cristins side, så havde jeg ikke set, at jeg havde evnerne til at være til stede i livet. Mærke, se og føle uden at blive stresset. Blot smile, rumme forskellighed og være til stede.

Cristin, Tak og glæder mig til at bruge dig som Coach i fremtiden.

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.


Karen, bogholder

STRESS: Det mest lærerige og givende forløb

Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Cristin har klart været det mest givende og lærerige...

Cristin har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der dog har ændret hele mit billede af mig selv, mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Cristin dybt taknemmelig for. Jeg anbefaler varmt Cristin til alle der er påvirket af stress - sygemeldt eller ej.

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.


Jan Jensen, selvstændig

Stressfri på 6 uger

Jeg har fulgt Cristin Walters stress forløb efter, at jeg gennem længere tid, havde følt mig stresset. Forløbets udgangspunkt var Cristins stressmåling, som viste, at jeg havde en score på 197, hvilket indikerer et meget højt stress niveau.

 I løbet af de første par samtaler, blev jeg bevidst om, hvad der gjorde mig stresset. Jeg havde en plan for, hvordan jeg kunne komme ud af det igen. Allerede efter 6 samtaler og dertilhørende opgaver gennemførte jeg samme test igen og fik en score på 0.

Transformer og forstå at tage ansvar for dit liv på 6 uger. Jeg anbefaler på det varmeste Cristin Walter. Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger. Hun er yderst faglig kompetent og tager udgangspunkt i det enkelte individ og den situation man er i. Samtidig har hun en smittende livsglæde, der gør, at man får lyst og gåpåmod til at ændre de ting, som skal ændres for, at man kan få det bedre.

Med venlig hilsen Jess Kirkegaard

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.


Per Nøhr, teknikker og ingeniør

Cristin er helt klart hende, du skal kontakte hvis du vil mere i dit job/liv

da værktøjerne er yderst værdifulde i dit eget univers fremover, men der er opfølgning fra C.Walters personligt - og jeg kan kun opfordre folk til at give Cristin et kald  - I vil takke mig senere, trust me "

- I vil takke mig senere, trust me "

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.


Per Hansen, Leder

STRESS: Livsforandrende forløb

Når du er ramt af stress, er du ude af balance og du har brug for hjælp. Cristins veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation.

Jeg er selv certificeret coach og mente, at jeg jo egentlig bare skulle have én til at minde mig om alt det, jeg godt vidste i forvejen. Der tog jeg fejl. Jeg har fået mange dybe indsigter og erkendelser, som i sidste ende sammen med de effektive værktøjer, er med til at skabe den nødvendige livsforandring.

Et af værktøjerne er viden om at bruge fysiologien, det mentale og det emotionelle i den rette kombination, som er nem og smart altid at have ved hånden. Godt tænkt og professionelt udført. Som person er Cristin meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance, opnået ved at tage egen medicin. Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Cristin griber det an på.

Jeg kan i høj grad anbefale Cristin Walter." 

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.


Johannes Petersen, revisor

Fremtiden kommer uden stress

Efter at have været sygemeldt med stress i nogle måneder kontaktede jeg Cristin for at få hjælp til at blive stressfri. Det har været en lærerig proces, hvor fokus både har været på at blive stressfri nu og her, men også, hvordan jeg undgår at blive alvorligt stresset i fremtiden.

I forløbet har Cristin været fantastisk til at udfordre mig på de overbevisninger og vaner, jeg har tillært mig med tiden og ikke mindst at være tro mod mig selv. Samtidig har hun gennem hele forløbet sikret, at jeg fik holdt fast i de daglige rutiner, der var nødvendige for at blive stressfri, på både det fysiologisk, mentale og emotionelle plan. Jeg føler mig klar til at møde fremtiden.

Jeg kan varmt anbefale Birthe, som er en dygtig, motiverende og inspirerende coach."

Klik på linket ovenfor for at skjule denne tekst.

Se flere udtalelser fra tilfredse klienter

Klik her for at se mange flere klientudtalelser 

LÆS MERE