Hvad er meningen med det hele?

Vores indre verden skaber den ydre

Vision

At mennesker lever gladere i nuet, i stedet for at de først bliver levende, når de er døende.

Mission

Brede viden om, hvordan vi hver især har muligheden for at leve gladere i nuet, ved bl.a. at styre vores biokemin og nervesystem.

Værdier

Lige værdighed, øjenhøjde, respekt for den enkelte, ordentlighed, ærlighed, kærlighed, ydmyghed, åbenhed, kreativitet, mod, dokumenteret høj faglighed, accept af unikhed og fordomsfrihed.

Det, der er allersværest og kræver allermest mod, er at turde stoppe op, og se sig selv i spejlet, mærke egne følelser og bare være sig selv, som man er.
Det afspejles derfor i navnetræk og slogan afspejler dette.

Den simple årsag er, at jeg selv har været igennem flere af livets smerter. Den visdom og viden jeg har erfaret her, har jeg ikke papir på. Selvom det er i den skole, jeg har lært mest: Livets Skole.

I dag lever jeg med ting, jeg kun før så i glimt. Mit liv er fyldt af mening, sjov, flow og lys. Jeg har designet et liv, en refleksion, af lethed og eventyr. Og jeg kan hjælpe dig til at gøre det samme.

Hvis du lader mig lede dig, så kan jeg vise dig, hvordan du navigerer optimalt for dig, i dit indre og ydre landskab. Vi vil sammen se på dit spejlkabinet og ændre alt det, som ikke længere nærer dig.

Hvad ellers?

Jeg hedder Christin Walter, og jeg sætter ord og viden på energi, kemi, systemerne og det som foregår imellem, så den bliver håndgribelig og lettere at praktisere.
Fx.: det vi alle kender. Du kommer ind i et rum, hvor to har skændtes, men lader som ingenting. Men du mærker det, som var isdronningen i rummet. Det er en del af min kunnen, jeg gerne deler med dig.

Sundhedsfaglig ekspert, eksistentiel Mentor, professionel livsnyder, livs-forsker og vanebryder. Det æstetiske-ekspressive og holistiske livssyn har længe været en grundklang i mit liv, da vi mennesker er HELE og ikke stykvis og dele.

Verden er min legeplads. Jeg nyder den vildt og koncentrerer mig overvejende om udvikling; at vokse, trives og løfte – mig selv og derved andre.

At inspirere til selvindsigt, udvikling og succes er en af mine største passioner; og særligt interessant, når der er mulighed for at give individuelle short cuts.