Write your t

Hvad er meningen med det hele?

Vores indre verden skaber den ydre

Vision

At mennesker lever glade i nuet, i stedet for at de først bliver levende, når de er døende.

Mission

Brede viden om, hvordan vi hver især har muligheden for at leve glade i nuet, ved bl.a. at styre vores nervesystem.

Værdier

Gøres i øjenhøjde med respekt for den enkelte. Ordentlighed, næste kærlighed, ydmyghed, åbenhed, kreativitet, mod, dokumenteret videns deling, accept af forskellighed og fordomsfrit.

Det, der er allersværest og kræver allermest mod, er at turde stoppe op, og se sig selv i spejlet, mærke egne følelser og bare være sig selv, som man er. Det er meningen, at navnetræk og slogan afspejler dette.

Den simple årsag er, at jeg selv har været igennem flere af livets smerter. Den visdom og viden jeg har erfaret her, har jeg ikke papir på. Selvom det er i den skole, jeg har lært mest: Livets Skole.

I dag lever jeg ting, jeg kun før så i glimt. Mit liv er fyldt af mening, sjov, flow og lys. Jeg har designet et liv, en refleksion, af lethed og eventyr. Og jeg kan hjælpe dig til at gøre det samme.

Hvis du lader mig lede, så kan jeg vise dig, hvordan du navigerer i dit indre og ydre landskab. Vi vil sammen se på dit spejlkabinet og ændre alt det, som du oplever ikke længere nærer dig.

CHRISTINE_2@2x-508e8593

Hvad ellers?

Jeg hedder Christin Walter, og jeg sætter ord og viden på energi, kemi, systemerne og det som foregår imellem, så den bliver håndgribelig og lettere at praktisere.

Sundhedsfaglig ekspert, eksistentiel Mentor, professionel livsnyder, livs-forsker og vanebryder. Det æstetiske-ekspressive og holistiske livssyn har længe været en grundklang i mit liv, da vi mennesker er HELE og ikke stykvis og dele.

Verden er min legeplads. Jeg nyder den vildt og koncentrerer mig udelukkende om at vokse, trives og løfte – mig selv og derigennem andre.

At inspirere til selvindsigt, udvikling og succes er en af mine største passioner.

Kærlighed

er størst af alt. Og det begynder med kærligheden til os selv. Hvis vi vil leve et liv baseret på flow og mening, så må vi først og fremmest lære at elske os selv.

Alle vores udfordringer kan føres tilbage til manglende selvkærlighed. Dette giver også fundamentet for om der er glæde og mening med det arbejde vi udfører og gør hver dag.

Connection-of-Brain-and-Heart-811580496_863x1221
man-sitting-on-trolltunga-in-norway-183930658_3973x2619

Rejser

Jeg er en eventyrer og foretrækker at have en tur eller to at se frem til. Jeg bliver nok aldrig færdig med at udforske vores smukke planet og lære fra andre kulturer. Mine mange rejser inspirerer og nærer mig dybt, samt øger min taknemmelighed og værdsættelse af det jeg har.