Hvad er meningen med det hele?

Konceptet

Er videns mæssigt bygget op i dyb forståelse og kombination af psykologi, adfærdsterapi, hvad der foregår iden ubevidste intelligens og kroppens energi, såsom bio-, geo- og hydrosfæren.
Det lyder komplekst; MEN det simpleste er ofte det, som er mest komplekst. Dertil er det dog nemmest at lære og implementere i hverdagen, virksomheden etc. på alle niveauer og planer.

Omdrejningspunktet er det hele menneske.

Det hele menneske omfatter alle tre plan: individet, jobbet/skolen og det relationelle (familie, venner); altså både identitet og integretet. Da konceptet starter ved individet; så klarlægges og evt. måles først, hvad status er lige nu. Også på energiniveau.
Energi; ”Are you full charged?”
eller klatlader du? (med fx. kaffe, smøger, kulhydrater, sex, shopping, arbejde…?)

Menneskers energi

- lærer mennesker at forstå, hvordan de med simple værktøjer og metoder kan styre deres energi gennem nervesystemet.

Har du så meget energi, at du kan dele ud af det?
Vil du have så meget energi, at du kan løfte dig selv (og andre) til nye højder. Vores nervesystem/ANS er kommunikations kanalen og ”kontrolløren”
– mere sikkerhed og mere viden.  

Vi mennesker og energi

Det menneskelige energisystem er et netværk af receptorer er fordelt gennem og i hele vores krop, som kontrollerer vores mest vitale livs funktioner, fx. vores immunsystem, hukommelse, appetit, søvnmønster, humør og smertesensitivitet. Har vi en forstyrrelse i energisystemet er det, som at have en forstyrrelse i nervesystemet. For dette unikke, molekylære system findes i alt levende med et nervesystem. ”Denne energi” er signalstoffer, som på DNA niveau regulerer kroppens interne ”husholdningsbalance” = energisystemet regulerer vores homøostase/kroppens balance. Receptorer (antenner) på vores celler opfanger signalerne og sørger for en konstant forsyning afnæringsstoffer ind i den enkelte celle. Energisystemet regulerer herved fx hjernen, immunforsvar, blodsukker, det hormonelle system, fordøjelse,mave/tarmsystem, hud, knogler, lymfesystem, varmeregulering, signalstoffer (fx. serotonin) - altså:
energisystemet regulerer således hele kroppens system og kan sørge for, at kroppen er i balance.

Folkeskole i Aalborg:

"Super indsigtsrig temadag om stress i nervesystemet og på flere plan,samt med gode og nemme, implementerbare øvelser. Som vi kan bruge individuelt, til at skabe stærkere teams og i børnehøjde. Gennemgangen var let forståelig og inspirerede til at ville vide mere. Som en smagsprøve."Disse værktøjer og metoder er anerkendt og bl.a. brugt af følgende virksomheder og organisationer ude iverdenen.·    

“Efter bare 72 timer kunne sovepillerne smides ud og jeg sove. ”Jens Sørensen Tak.

Der er ingen bivirkninger eller mulighed for overdosering, derimod er der rigtig gode resultater med bl.a.
ADHD Angst Stress Søvnproblemer Hovedpine Muskelsmerter mm.

ALLE DISSE SIGNALMOLEKYLER, DER UDØVER KOMPLEKS STYRING OVER OG MED KROPPENS SYSTEMER, SOM BUDBRINGER MELLEMSYSTEMERNE VED BRUG AF CNS.

ECS kontrollerer grundlæggende biologiske processer, herunder cellevalg mellem overlevelse og død og differentiering.


Ikke overraskende, er ECS i de seneste to årti’er blevet anerkendt som centrale/nøgle mediatorer er af flere aspekter af menneskelig patofysiologi oghar dermed vist sig at være blandt de mest udbredte og alsidigesignal-molekyler nogensinde opdaget.
Når vi styrer disse budbringere kan vi vælge at styrke vores organer/systemer,da de er plasticitetiske. Hvilket er en vigtig faktor i forbindelse og som nødvendighed for at opretholde hjerne, nervestruktur ogfunktion i det hele menneske.

Alsidigheden som er underliggende i det menneskelige nervesystems anatonomi udnytter et ”nyopdaget” træk af neurale overledninger som giver muligheden forat danne heteromere, der placeret på bestemte steder (præ-, post- eller peri-synaptisk), bidrager til at opnå en enestående neurale funktioner. For vi mennesker er plasticitetiske.

Og der er visse krav for, at noget kan betegnes som en intelligens/hjerne.- herunder er der hormoner, og hvordan de stimuleres, hvordan du kan bruge dem i “kampen” mod stress, da det er der der igen hurtigt skabes balance i systemet - og når der er ro i nervesystemet, er der ro i immunsystemet etc…. hvilket du også kan bruge til at øge din performance, nedsætte dit sygefravær osv… bevidstheden styrer og kontrollere med forståelse og viden om biosfæren, hydrosfæren, osv. Ved at træne og bevidst bruge sin vejrtrækning under stort pres/kulde. (dybt og roligt) kan man udvikle en meget stærk forbindelse til sit Autonome nervesystem; og herunder de andre systemer: det hormonelle, kardiovaskulære, immunsystemet mm. Derved kan man påvirker sit immunforsvar med viljen og opnå positive resultater, fra at forbrænding øges til at det at holde en aftale med sig selv bliver nemmere og nemmere. Med sådan en evne kan man håndtere, behandle og forebygge stress, angst, ADHD, PTSD og depression mm., på en enkel og meget effektiv måde.

Jeg har siden 90’erne arbejdet med mennesker, først retarderede, multihandicappede børn, som sygeplejerske på forskellige afdelinger, hvor der er mødt mange forskellige udfordringer og menneskelige sorger, kriser og problematikker. Alt fra at sige farvel til sin 7- årige søn, til at sende folk til hjerteoperation (hvor de ved hjertet skal ud af kroppen og lige fixes inden det kommes ind igen), til beskeden om den kroniske diagnose, identificering af sin 16 årige veninde, knivstik offere og syndere osv.

Dette har givet meget menneskekendskab, psykologisk-/fysiologisk-/emotionel- ogåndelig indsigt. Jeg har altid oplevet dette som mit talent, min styrke; at kunne være for folk i disse svære eksistenstentielle situationer og få dem til at se og mærke lyset. Jeg var ikke klar over, hvad det var jeg gjorde, før herefter jeg har lært mBraining og neurovidenskaben at kende. Vupti, så er alle brikkerne faldet på plads- og mit livsformål står helt klart og tydeligt!

I 2015 blev jeg mBIT Coach, og er også kvalificeret sig som mBIT Coach Trainer i Amsterdam. Jeg har lært mBraining direktefra skaberne af mBIT, og har derfor en dyb forståelse for bådeteorien, og  den praktiske brug af teknikkerne. Helt fantastisk!

Igennem mBraining lærte jeg HeartMath at kende, og da jeg ynder at forstå det nye helt i dybden; er jeg Certificeret HeartMath Pro* Coach i London. Sideløbende hermed er jeg uddannet til Livsmentor, Master i Energibevidst Ledelse, konfliktmægler mm. Kort sagt, mennesker, filosofi, psykologi, etik/moral, kommunikation har altid interesseret mig og specielt er jeg passioneret til, hvad der sker i skæringspunktet.
For er du klar over, hvad der sker, når du bliver dagligt bevidst om, at verdenen ikke er; som verdenen er, men som vi hver især ser den,*Pro = Health Care persons version.

#mbraining #heartmath

Er du stresset?

Find ud af det, tag en strestest. Det tager kun 2 min.