HeartMath

Det er let at føle sig overvældet, nervøs og presset. Inner Balance -sensoren til Android og iPhone træner dig sammen med innerbalance kurset til at skifte og erstatte følelsesmæssig stress med følelsesmæssig balance og sammenhæng.

Heartmath.com

Inner Balance teknologien analyserer og viser vores hjerterytme, målt ved hjertefrekvensvariation (HRV), som angiver, hvordan følelsesmæssige tilstande påvirker vores nervesystem og modsat. HRV tilbyder et unikt vindue i kvaliteten af kommunikationen mellem hjerte og hjerne, som direkte påvirker, hvordan vi føler og agerer.

Den indre Balance-teknologi træner os sammen med undervisningen til selv at generere en yderst effektiv fysiologisk tilstand kaldet HRV-kohærens, som hjælper os med at øge følelsesmæssig ro og klarere tankegang. Anbefalet af sundhedspersonale verden over har HRV-kohærensuddannelse været forbundet med mange sundhedsmæssige og præstationsmæssige fordele. Et par minutters daglig kohærens træning har vist sig at reducere og forhindre de negative virkninger af stress, såsom bl.a. overvældelse, træthed og udmattelse, søvnforstyrrelse, angst og udbrændthed.

Heartmath.co.uk

HeartMath hjælper dig med at omdanne din stress til modstandsdygtighed, opnå højere præsentationsniveauer og leve dit liv gladere med mere hjerte, sundhed og lykke.

HeartMath er et system af enkle og kraftfulde selvreguleringsteknikker, som er lette at lære og designet til at blive brugt ”i øjeblikket”, uanset situationen hvilket betyder, at du kan bringe dit bedste selv ind i dit professionelle, sociale og personlige liv.

Og hvad gør HeartMath unik, er at du kan øve teknikkerne ved hjælp af vores HeartMath Rate Variability (HRV) kohærens biofeedback app og Inner Balance sensor. Kohærens Biofeedback giver dig real-time indsigt i din følelsesmæssige, mentale og fysiske tilstand. Dette øger din selvbevidsthed og hjælper dig med at udvikle evnen til selvregulerende følelser, tanker og adfærd. På rejsen til at kunne mærke din krop, dine følelser og tanker igen.

HeartMath is a registered trademark of Quantum Intech, Inc. For all HeartMath trademarks go to www.heartmath.com/trademarks.

Pris

Inner Balance Sensor 1.475,00 DKK

INNER BALANCE BLUETOOTH SENSOR FRA HEARTMATH – NU TIL BÅDE IOS OG ANDROID.

Inner Balance Sensoren er et træningssystem fra HeartMath. Det er yderst effektivt og veldokumenteret i forbindelse med angst, stress, depression – og andre belastningssymptomer, hvor dit nervesystem er i ubalance.

Andre der bruger HeartMaths metoder og teknikker:

Brug mBraining professionelt
- bliv mBIT Coach!

(forudsætter HeartMath Innerbalancecertificering eller anden relevant faglig viden)

mBIT kan bruges i et hav af forskellige problemstillinger, f.eks mennesker der:

• Virker som om de ved hvad de vil, men har svært ved at handle efter deres mål.

• Har en intern konflikt mellem deres tanker, følelser og handlinger.

• Har uønskede vaner, som de kæmper med at få stoppet.  

• Har svært ved at tage beslutninger.

• Er meget bekymrede for risici i deres foretagende, både privat eller arbejdsmæssigt.

mBIT er en effektiv måde at bearbejdedisse, og mange andre typer, af problemstillinger på. Som mBIT Coach lærer du at hjælpe andremed at komme i en mere konhærent tilstand med sig selv og egne treintelligenser; i hoved, hjerte og mave. Når personens tanker, følelser oginstinkter er kohærente, er han/hun i stand til at tage gode beslutninger, udenfrygt eller tilbageholdenhed for at handle. Det er den proces, som mBIT Coach-certificeringsforløbetlærer dig.

Bjarne Larsen: "Også tak herfra. Jeghar oplevet mBIT coaching her til morgen, jeg kom med sygdoms angst og jeg giksmilende og rolig, fredfyldt og let ud af døren ? Powerfuld tool -og oplevelse.Jeg anbefaler på det varmeste at prøve den nye mBit coaching;o)"

-> derfor tag uddannelsen

Næstecertificerings kursus

Fra og med tirsdag 16. januar 2024 til og med torsdag 19. januar 2024.

Sted: København
Inklusiv forplejning, certificering, materialer, netværk og andre goder.

(gennemføres med minimumtilmelding på 4 og maximum 10 personer)

Normal prissætning for mBITCertificeringen:

Pris for mBITCertificering (Danmark): 35.000,00.
Få 7.000 kr. i rabat ved tilmelding indtil to måneder inden kursus afholdelse.
Få 3.000kr i rabatved tilmelding indtil halvanden måned inden kursus afholdelse.

Tag venligst kontakt mhp. hvor og hvornår kursus evt. kan afholdes, hvis du/I har andre ønsker.

TAK.

Lokation kan placeres over det meste af Danmark, ved invitation, indgået og forhandlet aftale.
Norge, Oslo: Samme priser er gældende. Afholdelse planlægges med interessenter.
Island: Samme priser og afholdelse på engelsk i Reykjavik.

Afholdelse planlægges med interessenter.